Trustpilot

Facebook Instagram

Følg smilene.

SMILY. Smil mere.

Hvad siger nogle af vores kunder.

20 aligners
10 måneder

Marie
23 år, Roskilde

Jeg har i lang tid været ked af mit smil. Men har hverken haft råd eller lyst til at gå med bøjle. I dag er jeg så glad for at jeg fandt SMILY.

De 10 måneder behandlingen varede, gik både hurtigere og nemmere end jeg havde forestillet mig.

Jeg kan varmt anbefale SMILY til andre, der er ked af deres smil, ligesom jeg var.

9 aligners
4 ½ måned

Sermin
26 år, København

Det har været et fantastisk forløb at have skinnerne på!

De var designet specifikt til mine tænder, så ingen bemærkede, at jeg havde dem på.

Jeg er meget glad for resultatet og det er det hele værd. Kan varmt anbefale SMILY!

Andre kommentare fra SMILY kunder. 

Så forbedringer med det samme

Jeg vænnede mig til skinnerne allerede efter 2 dage. Vildt overrasket over hvor hurtigt jeg kunne se resultater. Allerede efter 1 md. følte jeg at mit smil var blevet flottere! - Sara E.

Nemmere end jeg troede

Jeg synes det er svært at komme i form. Men det at få rettet tænder er virkelig nemt. Og fedt at SMILY gør det til en pris de fleste kan være med på. - Katrine L.

Alle burde kende SMILY

Seriøst! Alle burde få taget et 3D scan af deres tænder. Det er super fedt at se hvordan dine tænder kan komme til at se ud. Og endnu federe at se, at din behandling også virker. - Christoffer H.

Ingen lagde mærke til dét

Før jeg startede min behandling hos SMILY, var jeg bekymret for om folk ville lægge mærke til skinnerne. Jeg kan bare sige, at absolut ingen kommenterede på det under mit forløb. Så fedt! - Amalie C.

Kan varmt anbefales

Jeg er så glad for at jeg gik til SMILY. Jeg har længe ikke kunne lide mit smil, men synes det var for dyrt at få rettet. Med SMILY var det både super simpelt og samtidig overkommeligt. - Nina P.

Jeg smiler mere nu

Efter jeg har afsluttet min behandling, er der flere der har sagt til mig at jeg smiler mere. Kan kun anbefale andre at gøre det samme. - Malthe J.

Jeg er bare så glad!

Jeg anede ikke at man kunne få rettet sine tænder usynligt. Og så endda til en overkommelig pris. Jeg elsker mit smil igen, og er så glad for at SMILY kunne hjælpe mig. - Amina H.

Personalet var bare så søde hos SMILY

Personalet hos SMILY var utrolig søde og super hjælpsomme i forhold til alle mine spørgsmål. Jeg er snart færdig med min behandling og ELSKER allerede mit nye smil. - Ida F.