Trustpilot

Facebook Instagram

HANDELSBETINGELSER HOS SMILY APS

GENERELLE OPLYSNINGER

SMILY ApS

Oslo Pl. 8

2100 København Ø

CVR nr.: 40877762

Telefon: 60152850

E-mail: hello@smily.dk

YDELSER

Hos SMILY ApS er vi specialiseret indenfor kosmetisk tandregulering. Vi leverer fuld ortodontisk undersøgelse, bidfunktionsundersøgelse, individuel tilpasset behandlingsplan samt aftagelige clear aligners. Vores pris per behandling er DKK 19.995,- inkl. moms.

PRISER

Hos SMILY ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

BETALING

SMILY ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, Mastercard SecureCode og MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto, når varen er bestilt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

LEVERING

SMILY ApS tilstræber at have din ordre klar til udlevering i klinikken senest 3 uger efter din bestilling.

Vi leverer varen til vores egen lokation (SMILY Clinic), hvor du som patient vil få udleveret varen af en af vores behandlere. Grunden til at vi ikke sender varen direkte hjem til dig, er fordi vi gerne vil sikre os, at du får den rigtige information og start på din behandling. I visse tilfælde vil behandleren også skulle udøve IPR eller påsætte attachments på tænderne ved udleveringsbesøget.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. SMILY ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering og reklamationer skal varen indleveres til.

SMILY ApS

Oslo Pl. 8

2100 København Ø

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto.nr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Da det du køber her, bliver fremstillet efter dine specifikationer er købet ikke omfattet af en fortrydelsesret.