fbpx

Smily København

Oslo Plads 8, København, Danmark


Åbningstider

(obs, ej telefontider)

Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 18:00
Torsdag
08:00 - 19:00
Fredag
08:00 - 15:00
Lørdag
08:00 - 15:00

(Gælder kun første og sidste Lørdag i måneden)

Søndag
Lukket

Kom og besøg os på vores flotte klinik i København. Vi ligger super centralt i den smukke gamle stationsbygning på Østerport Station (lige overfor 7-Eleven). Uanset om du kommer med tog, bus, cykel eller bil er det nemt at komme til.

 Vi glæder os til at tage imod dig hos SMILY København!

Hvad siger vores kunder?

3. maj, 2022
Meget tilfreds!

Meget tilfreds!

Aliona

22. apr, 2022
Super tilfreds med den behandling og…

Super tilfreds med den behandling og service jeg modtager, men jeg oplever problemer med at få tilsendt en “booking mail” til mine kontrol besøg. - Dette betyder at jeg nu 2 gange har skulle kontakte klinikken, for at de kunne fremsende mig en mail til booking af kontrol. Det burde efter deres eget udsagn køre automatisk, men åbenbart ikke til mig.

Michael Jensen

24. mar, 2022
God service og dygtige medarbejder

God service og dygtige medarbejder! Jeg kan helt sikkert anbefale et forløb ved SMILY. Jeg har været så heldig at blive behandlet af søde og dygtige Ena, som der har været en sand fornøjelse at gå hos. Og særlig ros skal direktøren Morten Nordsted have, som altid har været lyttende når man har taget kontakt til ham. En mand der brænder for at tilfredsstille sine kunder. Jeg fortryder på ingen måder min igangværende forløb hos SMILY.

Nestexo Ahmed

28. feb, 2022
Søde og imødekommende personale med…

Søde og imødekommende personale med vejledning og oplysning hele vejen :)

Fatma Al Abaiji

2. dec, 2020
great customer service

SMILY has a great customer service, available to help you at any time.

Dominika Białek

2. dec, 2020
Good service

Good service. Thank you !

Yan Yu

2. dec, 2020
Halv pris samt service i top

Jeg havde længe undersøgt Invisalign, indtil jeg stødte på en reklame fra SMILY. Jeg gav det en chance og er nu begyndt min tandretning og jeg har ikke fortrudt ! Det er halvpris af hvad Invisalign koster, men servicen er i topklasse og produktet det samme. Personalet er smilende og altid klar til at hjælpe ! Kan varmt anbefales!

Semra

18. dec, 2020
Fantastisk sted!!!

Fantastisk sted med en fantastisk Service behandling. Man føler dig lyttet til og forstået i ens behov. Kæmpe anbefaling herfra!

caroline

28. jan, 2021
Elsker allerede mit smil, selvom jeg mangler 59%

Inden jeg kontaktede Smily var jeg hos en anden klinik, og der var behandlingoverslaget på kr. 38.000. Hos Smily kun kr. 20.000. Jeg valgte Smily og er nu nået til 7. skinne ud af 16 og har helt fra starten følt mig tryg i hænderne hos dem. Bor i Odense, så er glad at jeg ikke skal pendle hver 14. dag til KBH, da man får alle sine skinner med hjem. Oveni så er det vildt fedt at man online, kan se hvordan tænderne rykker sig hver 14. dag. Kæmpe anbefaling herfra!

Jully Juang Bulie, Odense

22. maj, 2021
Flexible payment

Excellent service! They allowed me to pay half when i got my aligners and the other half at my check later on, very nice of them.

Christian Mailind

12. maj, 2021
Hurtig service

Hurtig service! Var derinde d 28 og allerede d 12 havde jeg fået alle mine nye skinner! Glæder mig til at blive færdig med forløbet! Anbefaler 100%

Ronja Andersen

23. maj, 2021
Meget venligt personale og gode til at…

Meget venligt personale og gode til at forklare/visualisere dit drømme smil. Indtil videre super glad for valget af Smily.dk :-)

Eline SR

7. jun, 2021
Jeg har dog kun været til…

Jeg har dog kun været til forundersøgelse, men her var servicen helt i top.

Sara Jensen

7. jun, 2021
10 stjerner!!!

5 stjerner er overhoved ikke nok til at vise hvor glad jeg er som en af kunder hos Smily. Før i tiden var mine foretænder skævet. Men da jeg begyndte at bruge Smily´s invisalign, kunne jeg se forskel efterhånden uden smerter. Smily´s fast pris er faktisk 50% af en af tandlæger på Frederiksberg hvor jeg havde besøgt og fået tilbudet. Vil varme anbefale Smily!!!

O,Y

7. jun, 2021
Kan kun blive til 5 af 5 stjerner ★★★★★

Kan kun blive til 5 af 5 stjerner ★★★★★ ★ Beste resultat ★ Bedste behandling ★ Bedste service ★ Bedste personale ★ Bedste oplevelse Kan virkelig anbefale Smily. Og behandlingen kører bare fra første dag Som selvstændig har jeg ikke altid tiden til at kunne gå til og fra behandlinger. Men var det bare så nemt. Stor anbefaling her fra

Thomas Martinsen

7. jun, 2021
Det fås ikke billigere!!

Det fås ikke billigere!!! Smiley har banet vejen for mit drømme smil, og jeg kunne på kort tid allerede se en forandring! Nu er jeg snart færdig med overkæben, og jeg er SÅ tilfreds med resultatet. Ikke nok med at prisen er “for godt til at være sandt”, så er servicen, derinde på Østerbro, helt vildt god. De er alle så imødekommende - god stemning!!☺️

Daniel Canty

7. jun, 2021
Jeg er godt tilfreds!

Jeg er godt tilfreds!

Lmthers

8. jun, 2021
Min datter er tilfreds

Min datter er tilfreds, hun er dog kun på 1. sæt men det er nemt og ligetil også kan man ikke rigtig se dem, kun hvis man kigger godt efter. Dejligt man kan følge med over nettet på siden.

Jannie Dahl

8. jun, 2021
Highly recommended

It was a great experience. Everything went very smoothly. Great service and amazing result. I can highly recommend to get the alignment treatment with SMILY

Toni

16. jun, 2021
Godt service

Godt service

Irah Moriel

16. jun, 2021
Excellent service

Great service. I do not live in the city so I have to travel to get to my appointments, and this has not hindered any phase of the treatment. They always have been very good with my needs and the treatment. They offer one payment for a good smile and it is true, this includes if you need to do refinements. Im on my first refinement phase and it has been very good so far. I definitely recommend it. Very polite people and always answering.

Roraima

29. jun, 2021
Lige startet på første bøjle

Lige startet på første bøjle, en anelse smertefuldt de første par dage, men man glemmer hurtigt man har bøjlerne i. God og imødekommende service på klinikken, glæder mig til at smile mig igennem forløbet med Smily.

Christine

1. jul, 2021
Professionel behandling, men intet svar efterfølgende.

(Updatering) Efter anmeldelsen blev jeg kontaktet og fik også et grundlag for ventetiden. Antal stjerner er nu rettet. Jeg bestilte tid til en gratis for-undersøgelse, det går rigtig godt med rart og venligt personale professionel "behandling" og en rigtig samtale om det hele. Den fysiske del er 5 stjerner, men hvad der så trækker ned er at man modtager en mail efter din undersøgelse er færdig om at du vil modtage svar på om du er godkendt inden for 24 timer. Denne mail blev modtaget den 24.6 og idag d. 1.7 er der stadig ikke kommet noget svar. ( Der kan selvfølgelig være sket tekniske fejl ) men nu er der gået lidt over 24 timer.

Oliver Grinde

13. jul, 2021
Enkelt og man er hurtig færdig

Enkelt og man er hurtig færdig

Runar Stølen

14. jul, 2021
De har været så søde og dygtige

De har været så søde og dygtige - jeg er på mine første “tænder” det bliver spændende om jeg kommer i mål 11 måneder

Pia

15. jul, 2021
Fantastisk serviceniveau og særdeles venligt og kompetent personale

Jeg er netop startet på min første aligner i dag. Selvom jeg er meget tidligt i mit forløb, har dette indtil videre kørt på "skinner". Personalet er venligt, imødekommende og særdeles kompetent og serviceniveauet helt i top på trods af den meget overkommelige pris. Jeg glæder mig til det videre forløb og til det endelige resultat om ca. 11 måneder.

Jawad B

18. aug, 2021
Jeg er først lige startet på første…

Jeg er først lige startet på første aligner, men jeg har allerede haft et virkelig godt forløb, god kommunikation og så fantastisk service, venlighed, og de har virkelig hjulpet mig med at finde de rigtige løsninger. Jeg er så glad for mit valg af Smily.

Nina KH

15. okt, 2021
Fin oplevelse med søde imødekommende…

Jeg er netop påbegynde min tandretning hos SMILY og er tryg og glad for det valg. Meget Fin oplevelse med meget søde imødekommende professionelt personel☺️

Christina Nielsen

28. okt, 2021
Indtil videre er alt super

Indtil videre er alt super. Har netop indledt tandretning m aligners

Karina Braum

30. nov, 2021
Er først lige startet med mit forløb…

Er først lige startet med mit forløb (1. skinne) men indtil videre har de været meget serviceminded og svarer hurtigt tilbage på spørgsmål hvis der er noget jeg har været i tvivl om. Og man får altid at vide man endelig bare skal kontakte dem igen hvis der er noget.. Yderst tilfreds indtil videre

Regitze Andersen

16. okt, 2021
En rigtig god start :)

Jeg har først lige fået mine aligners på, men er indtil videre meget tilfreds med forløbet! Jeg startede op med første besøg i København, men efter klinikken åbnede i Aarhus, har Smily Kbh været meget hjælpsomme med at få sendt mine aligners til Aarhus-klinikken, så jeg kan fortsætte behandlingen der.

Kunde

9. dec, 2021
imødekommende og venligt personale

imødekommende og venligt personale, der svarer på alle tænklige spørgsmål vedrørende forløbet.

Mia Bjerremand Hansen

14. dec, 2021
Jeg er lige startet på mine aligners

Jeg er lige startet på mine aligners. Indtil nu har alting været gennemført god service. Jeg har fået så god service og behandling, og alle jeg har været i hænderne på har været kompetente. Yderst fornemt til en fantastisk pris!

Elisabeth

14. dec, 2021
Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales. Professionelle (og søde) fra top til tå

chrissyryts

15. dec, 2021
Rigtig god service

Rigtig god service og fordelagtige priser. Jeg er lige startet på mit forløb, og indtil nu har det hele været helt i top.

Anonym

8. jan, 2022
Processen er nem og personalet er meget…

Processen er nem og personalet er meget venlige. Skulle bare have gjort det for lang tid siden. Kan hurtigt se ændringer, og glæder mig til mit færdige resultat. Ens tænder er meget ømme i starten, men det går heldigvis over.

Birgitte, Frederiksberg

19. jan, 2022
De gør deres bedste

De gør deres bedste, og jeg er nået i mål :-) Der var lidt udfordringer med nogle af bøjlerne, men de scannede mine tænder igen, og bestilte nye.

Marc Lewis

19. jan, 2022
Ikke så meget at sige

Ikke så meget at sige - det fungerer bare.

Morten

26. jan, 2022
Super service

Supergod service ;-)

Emily

2. feb, 2022
Super venligt og professionelt…

Super venligt og professionelt personale, hvor man altid føler sig velkommen

Maja

Usynlig tandretning

Få dit drømmesmil med vores usynlige skinner

Læs offentliggørelse af påbud her

Vi havde besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed d. 17. juni i København. Her fandt de blandt andet, at vores journalføring samt vores delegerings instrukser skulle opdateres. Vi kan med stolthed sige at vi har rådet bod på deres krav, og nu igen er helt up to date på alle forhold på vores skønne klinik i København.

Vi har derudover fuldtidsansat en super dygtig tandlæge, Carla som vil være tilsynsførende på vores klinik. Vi takker Styrelsen for en god konstruktiv dialog, og for deres sparring ift. at hæve niveauet endnu mere på vores klinik.

Skulle du have nogen som helst spørgsmål eller bekymringer til ovenstående er du altid velkommen til at skrive til os her hello@smily.dk.

Du kan læse Styrelsens påbud her